Kupowałem wszystko w zakładzie wulkanizacyjnym także jakby poszukać w sklepach internetowych wyszło by taniej (szczególnie opony). Za to dzięki informacji od leszekmw o promocjach w OZ załapałem się na fajną cenę felg (chociaż łatwo nie było bo ponoć w PRINCE /dystrybutor oz na Polskę - prince.pl/ skończyły się promocyjne sztuki ale znaleźli u jakiegoś dystrybutora nie sprzedany czy nie odebrany komplet który trafił do mnie).
Zapłaciłem 430 za felgę i 350 za oponę P7 Cinturato.
Kupowałem wszystko w zakładzie wulkanizacyjnym także jakby poszukać w sklepach internetowych wyszło by taniej (szczególnie opony). Za to dzięki informacji od leszekmw o promocjach w OZ załapałem się na fajną cenę felg (chociaż łatwo nie było bo ponoć w PRINCE /dystrybutor oz na Polskę - prince.pl/ skończyły się promocyjne sztuki ale znaleźli u jakiegoś dystrybutora nie sprzedany czy nie odebrany komplet który trafił do mnie).
Zapłaciłem 430 za felgę i 350 za oponę P7 Cinturato.
Te felgi sa ok, jedyna ich wada jest to ze sa nudne, bo co drugie auto ma dezenty, enzo albo att kurde sklaniam sie ku tym sharkom bo naprawde sie wyrozniaja w tlumie - no i nie wiem czy mnie nie popierdzieli do reszty i nie bede kleil calego auta na czarny mat
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Dwie pierwsze propozycje odpadają (no chyba, że mocno zalezy ci na tym by być jednym z wieluuuu) a ostatnia by felgi były spójne z samochodem musiałaby pociągnąc za sobą delikatny tuning autka (ciemne szyby, obniżone zawieszenie...)
Moim zdaniem samochodzik wyglądałby dobrze z grafitowymi felgami - np. borbet LV5 grey:>
Dwie pierwsze propozycje odpadają (no chyba, że mocno zalezy ci na tym by być jednym z wieluuuu)
w ten sposób myśląc to przede wszystkim odpada samochód Octavia :lol:
jeden z najliczniejszych, najpopularniejszych samochodów na naszych drogach dodatkowo dizajnersko wysmakowany ponad stan...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
W związku z tym, że to tak popularny samochód jeszcze ważniejsze jest by felgi były niepospolite
Fajnie dobrane kółka potrafią mocno zmienić wygląd samochodu dlatego warto przemyśleć wybór - optymalny byłby zaprzyjaźniony zakład wulkanizacyjny i kilka przymiarek....
W związku z tym, że to tak popularny samochód jeszcze ważniejsze jest by felgi były niepospolite
oby nie za bardzo, bo wtedy robi się żałosnie\komicznie, zwłaszcza w nie za mocnym samochodzie, który się nie obroni
akurat te borbety są całkiem fajne IMO, tylko chyba ~2x droższe niż tu zakładane wydatki.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Juz chcialbym zakladac letnie kapcie, ale przed chwila wrocilem do domu, termometr pokazuje +6 a ulica szklanka, ale to Torun, tu sie dzieja dziwne rzeczy
Jak zdecyduje to sie pochwale
a te borbet LV5 grey sa w cenie sharków, tyle ze w podobnym kolorze można założyć dezenty F za 150 mniej od sztuki
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Acha... tylko na co drugim Audi jest któryś z przystępniejszych cenowo, a reszta IMO ceny z innej planety.
BTW - ogłoszenia komercyjne i reklamy mają inny dział.
Komentarz